MOST kaptuk a tragikus hírt: Kórházba került a várandós Kulcsár Edina!!! Szörnyű, ami történt:

Aktuális Admin Thursday 23rd March 2023

Kórházba került a várandós Kulcsár Edina! Most megszólalt a történtekről. Kulcsár Edinának éppen élete legszebb időszakát kellene élnie hiszen a szíve alatt hordja élete szerelmének G.w.M-nek a gyermekét, aki pár hete a férje is lett, hiszen egy titkos kis esküvőn örök hűséget fogadtak egymásnak.

“Szerettük volna, ha a kislányunk családba születik. (…) Mindössze félórás volt az egész ceremónia, de annál viccesebbre és meghatóbbra sikerült” – mesélte a Story magazinnak Kulcsár Edina.

“Elmondhatatlan jó érzés, hogy Márk felesége lettem. Valami földöntúli öröm és nyugalom van bennem. (…) Ő a legnagyobb támaszom, és azt érzem, hogy ezek után tényleg semmi sem állhat közénk”

– Vallotta be Edina aki még ennek ellenére is sokszor elveszti a nyugalmát és a sok áskálódás és kritika keményen megviseli. “Megviselnek a történtek. Főleg a sok gonoszkodás, áskálódás körülöttem. Nemrég még kórházba is bevitt Márk, mert azt hittük, baj van, de szerencsére mindent rendben találtak.

Valószínűleg a sok stressz volt a probléma forrása. (…) Sajnálatot érzek a gyarló és rosszindulatú emberek iránt. (…) Csak annyit szeretnék, hogy hagyjanak végre boldognak lenni” – fakadt ki Edina. Forrás

6 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Close