Gyász:Megölte a 2éves kisfiát ez a magyar „anya”! Édesapja figyelmezteti az összes szülőt !Ez okozta a csöppség halálát !Nyugodjék békében

Aktuális Admin Thursday 23rd March 2023

Gyász:Megölte a 2éves kisfiát ez a magyar „anya”! Édesapja figyelmezteti az összes szülőt !Ez okozta a csöppség halálát !Nyugodjék békében

Rettenetes, ép ésszel fel nem fogható tragédia történt, melynek során egy Olaszországban tartózkodó magyar anya több késszúrással megölte a kisfiát, azért mert a gyermeket az apának ítélte a bíróság.

Több késsszúrás

A Bors beszámolója szerint a gyermekkel több késszúrással végeztek, a mellkasán és a nyakán is találtak sérüléseket. A nőnek a magyar bíróság döntésének értelmében péntek délután át kellett volna adnia a gyermeket a budapesti apának, azonban ezt nem tette meg.

Fotókat készített

Az anya, miután a kétéves kisfiút brutális módon kivégezte, a gyermek holttestéről fotókat készített, amiket aztán elküldött az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagjának, – Kalmár Lászlónak – azzal a szöveggel, hogy a gyermek most már senkié nem lesz. A fotókat Kalmár László küldte tovább a gyermek édesapjának. A nő ezt követően pedig a kicsi élettelen testét a Lidl pénztárának szalagjára helyezte.

Apák az igazságér

A borzalmas tragédia hírét az Apák az igazságért nevű Facebook csoportban is megosztották, ahol azt írták: “A mai napon egy szőrnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon az édesapához – aki egyesületi tagunk – áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt. Az Egyesületünk részvétét fejezi ki az édesapának és a családnak.”

A rendőrség megerősítette a hírt

A lap megkereste a rendőrséget is, a BRFK pedig tudatta, a hír sajnos igaz. Mint mondták az olasz hatóságokkal már felvették a kapcsolatot, elkezdték az adategyeztetést. A nyomozást pedig az olasz hatóságok folytatják majd le.

Az apánál helyezték el ideiglenesen a gyermeket

A bíróság egyébként a múlt héten döntött arról, hogy ideiglenesen az apánál helyezi el a gyermeket, azonban az anya ebbe képtelen volt beletörődni, ezután szökött a kicsivel az olaszországi Perugiába, olasz médiaértesülések szerint egy ismerősénél húzta meg magát.

Küzdöttek a kicsi életéért, de már hiába

A helyi lapok információi szerint a kicsi életéért a mentősök még küzdöttek, a boltban megpróbálták újraéleszteni, ám hiába, a gyermek addigra már halott volt.

Bevitték a nőt a rendőrségre

A lapok azt írták az anyát ezt követően azonnal bevitték a helyi rendőrségre, ám olyan zavart állapotban volt, hogy azt sem tudták megállapítani, milyen kapcsolatban is volt pontosan a gyermekkel.

Megszólalt az olasz település polgármestere

A helyi hatóságok azonnal elrendelték az ügy vizsgálatát, Cittá della Pieve polgármestere, Fausto Risini pedig megrendülten nyilatkozott az Il Giornalénak: “Nincsenek szavak arra, ami történt. Egész Cittá Della Pievét megrázta és sokkolta az eset, és csak erre a kétéves kis angyalkára tudunk gondolni.” – mondta.

Kiemelt kép: Illusztráció

 

1.6 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Close